Ρεκόρ Γκίνες από Ηρακλειώτη!- Δείτε τί κατάφερε (φωτο)

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατέρριψε Ηρακλειώτης, καταφέρνοντας να κάνει τις περισσότερες κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες. Ο φυσικοθεραπευτής και αθλητής του Iron Body, Κώστας Σταθόπουλος, εκτέλεσε 44 επαναλήψεις σε ένα λεπτό, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 3 επαναλήψεις!

Το ρεκόρ έγινε στις 8 Ιουλίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, στο Κλειστό του Λίντο και πριν από λίγες ημέρες αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ρεκόρ Γκίνες, που έκανε και σχετική ανάρτηση στη σελίδα του.

Η ομάδα του Iron Body , την οποία ίδρυσε μαζί με μια ομάδα συναθλητών του το 2014 ο νέος ρέκορντμαν του Γκίνες, ετοιμάζεται για νέους στόχους και ρεκόρ. Κύριος στόχος είναι η ενδυνάμωση του κορμού του σώματος, με συνδυαστικές challenging ασκήσεις για να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων.

Το Iron Body ευχαριστεί το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και το προσωπικό για τη διάθεση του χώρου (Λίντο), τους χρονομετρητές Κώστα Σακαράκη και Εύα Μουρτζάκη, το γυμναστή του Iron Body Project Δημήτρη Μελεσανάκη, καθώς και τον personal trainer ΜΙχάλη Παπουτσάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί